Companie

Cine suntem

Compania SEVACON IMPEX a fost înființată în anul 2000, având capital 100% privat, și venind în întâmpinarea nevoii clienților din România de a primiservicii de construcții la cele mai înalte standarde, bazându-ne pe experiența acumulată de echipa noastră în șantiere importante din Germania, Franța,Spania și Israel.

Ce oferim

Societatea noastră este specializată în execuția de clădiri rezidențiale, realizând structuri de rezistentă din beton armat, finisaje exterioare și finisaje interioare cu o echipă formată din specialiști.
Începând cu anul 2008, prin achiziționarea unei mașini automate de îndreptat, debitat și fasonat oțel beton, dotată cu sistem anti-răsucire, livrăm firmelor de construcții o gamă diversificată de oțel-beton fasonat de la ø 6 până la ø 32 mm.
De asemenea, punem la dispoziție spre închiriere utilaje de construcții, doar împreună cu șofer instruit și autorizat conform legilor în vigoare: Automacara Liebherr 1030/1, Buldoexcavator JCB 3CX SITEMASTER, Camion MAN TGM 18.280 cu macara HIAB, IVECO STRALIS 26t dotat cu Macara PALFINGER 20002, Macara Turn Liebherr, Pompă de Beton PUTZMEISTER.
Din 2013, am dezvoltat SEVACON Online – depozit online de materiale de construcții, specializat în produse de zidărie, mortare, ciment și adezivi, sisteme termoizolații, vopsele și amorse, placări ceramice Klinker, acoperisuri și amenajări exterioare având ca parteneri Phorotherm, Brikston, Ytong, Welde, Semmelrock, Caparol, Baumit, Holcim si Tondach.

Misiuni si Valori

Suntem una dintre cele mai dinamice companii de profil din București și ne dedicăm cu pasiune unui concept propriu, bazat pe oferirea de servicii la standarde europene menit să conducă la satisfacerea și depășirea cerințelor și așteptărilor clienților noștri ținând cont în același timp de raportul echitabil calitate-preț.
Instruim în permanență întreaga echipă pentru respectarea cu strictețe a tehnicilor de lucru, a normelor de securitate și protecția muncii, disciplină și calitatea superioară a muncii.
Lucrăm eficient: investim periodic în tehnologie și beneficiem de echipamente de ultimă generație și o bază de producție dotată cu utilaje moderne pentru dezvoltarea activităților pe șantiere.
În 2008, compania SEVACON IMPEX a implementat Sistemul de Management al Calității (SMC), dovadă a angajamentului pentru calitate, a managementului performant prin îmbunătățirea în permanență a activității și îndeplinirea cerințelor legislative ce au fost certificate ulterior de către compania SIMTEX obținând astfel Certificarea ISO 9001/2008.

Despre noi

Fiecare proiect realizat de compania noastră reflectă principiile, misiunile și valorile întregii echipe, și anume: calitatea, siguranța, durabilitate, responsabilitatea și implicarea cu dăruire și ambiție prin pasiunea pentru lucrul bine realizat, sunt criterii absolut necesare pentru parteneriate de lungă durată și consolidarea și dezvoltarea în permanență a activității.
Astfel că, ne-am demonstrat profesionalismul prin lucrările executate pentru: BOG’ART, EXPANS, ALFAROM HOLDING, APEX INTERNATIONAL, ART GROUP INT, BEAUTY STAR INTERNATIONAL, EUROVENT ACCESORII, ADCON 95 și diverse persoane fizice.

Parteneri

Pentru lucrări de forare piloți, excavații, demolări, instalații sanitare, termice, electrice, gaze, rețele de apă și canalizare avem contracte deantreprenoriat cu firme specializate în aceste domenii precum: APOLODOR, FORETIS, FUTURAL, GALAXY, SIPEX, PROTHERM, TITAN MAR, TERRA GAZ, PROFESSIONALELECTRIC, VRC COMPANY, HIDROPROTECT.
Aceasta este abordarea naturală care ne asigură în mod constant succesul.