Misiune, Viziune, Valori

SEVACON reprezintă rezultatul experienței acumulate în cei 15 ani de activitate a întregii echipe, bazată pe îndeplinirea obiectivelor, viziunii și valorilor fondatorului companiei, Inginer Senciuc Vasile.
Suntem una dintre cele mai dinamice companii de profil din București și ne dedicăm cu pasiune unui concept propriu, bazat pe oferirea de servicii la cele mai înalte standarde.

Misiunea noastră este de a oferi în mod constant servicii de calitate superioară și consultanță în aplicarea celor mai bune soluții pentru nevoile și dorințele clienților noștri.

Suntem orientați către client

Eforturile echipei SEVACON sunt menite să conducă la satisfacerea și depășirea cerințelor și așteptărilor clienților noștri ținând cont în același timp de raportul echitabil calitate-preț.

Investim în oameni

Instruim în permanență întreaga echipă pentru respectarea cu strictețe a tehnicilor de lucru, a normelor de securitate și protecția muncii, disciplină și calitatea superioară a serviciilor. Oamenii sunt cea mai importantă resursă și facem tot ce ne stă în putință pentru a le oferi siguranța și condițiile necesare pentru dezvoltarea lor pe plan profesional.

Lucrăm eficient

Investim periodic în tehnologie și beneficiem de echipamente de ultimă generație și o bază de producție dotată cu utilaje moderne pentru optimizarea și dezvoltarea activităților pe șantiere.

Oferim calitate

În 2008, compania SEVACON IMPEX a implementat Sistemul de Management al Calității (SMC), dovadă a angajamentului pentru calitate, a managementului performant prin îmbunătățirea în permanență a activității și îndeplinirea cerințelor legislative ce au fost certificate ulterior de către compania SIMTEX obținând astfel Certificarea ISO 9001/2008.

Despre noi

Fiecare proiect realizat de compania noastră reflectă principiile, misiunile și valorile întregii echipe, responsabilitatea și implicarea cu dăruire și ambiție prin pasiunea pentru lucrul bine realizat.
Toate acestea, sunt criterii absolut necesare pentru parteneriate de lungă durată și consolidarea și dezvoltarea în permanență a activității.