Servicii

Societatea noastră este specializată în execuția de clădiri rezidențiale, realizând structuri de rezistentă din beton armat, finisaje exterioare și finisaje interioare cu o echipă formată din specialiști.

Începând cu anul 2008, prin achiziționarea unei mașini automate de îndreptat, debitat și fasonat oțel beton, dotată cu sistem anti-răsucire, livrăm firmelor de construcții o gamă diversificată de oțel-beton fasonat de la ø 6 până la ø 32 mm.

De asemenea, punem la dispoziție spre închiriere utilaje de construcții, doar împreună cu șofer instruit și autorizat conform legilor în vigoare: Automacara Liebherr 1030/1, Buldoexcavator JCB 3CX SITEMASTER, Camion MAN TGM 18.280 cu macara HIAB, IVECO STRALIS 26t dotat cu Macara PALFINGER 20002, Macara Turn Liebherr, Pompă de Beton PUTZMEISTER.

Din 2013, am dezvoltat SEVACON Online – depozit online de materiale de construcții, specializat în produse de zidărie, mortare, ciment și adezivi, sisteme termoizolații, vopsele și amorse, placări ceramice Klinker și amenajări exterioare având ca parteneri Phorotherm, Brikston, Ytong, Welde, Semmelrock, Caparol, Baumit și Holcim.